KEK 2 TIER...MAZUREEN

27 Oktober 2010

Kek 2-tiers nih icing fondant....ditempah oleh Mazureen atau Aween.....kalau nak tau Aween nih adalah anak bongsu kepada keluarga yang mengeluarkan rempah kari jenama Olah [rempah cap O]....dia pun la nih ada rempah kari jenama Aween...dia ada bagi contoh kek lebih kurang mcm nih la...design pun aku tukar ikut tema merah +putih.....hmmm..banyak cerita disebalik menyiapkan kek nih yang memakan masa separuh hari...jom kita view pengantin dan keknya.....

Ada 20pcs cupcake saiz M atas kek 2-tiers tu dan 20pcs cupcake with strawberry disekeliling kek....pelik sikit design kek nih..tapi pengantin kata dia memang suka yg pelik2...Aween nih actually member sekolah husband....time dia roll blog sampai bawah dia nampak picture kawen aku...dia kenal la pengantin lelaki tu...kawan2 lama....malam potong kek pun jemputan khas sahaja untuk kawan2 sekolah...katanya..kalau nak mai nanti pakai baju tema merah...tq Aween..sudi order kek dari blog kami...walaupun ada cerita sedih disebalik tempahan kek nih...semoga bahagia ye...amin...

1 ulasan:

A W E E N N Y E berkata...

hai....pembetulan. bukan anak kecil sekali tapi anak ketiga

terlupa nak bergambar dengan nasir..mcm mn ntah leh biul. padahal dengan yg lain mik je gambar

Catat Ulasan

Rizaida Home Bakery Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino